Despre mine

Contact Vornicu GabrielHey O!

Ce as putea spune mai mult decat afli citind articolele mele?

Si daca inca mai ai dubii, priveste poza pe care am pus-o la descrierea mea.

Daca te gandesti ca sunt gay te contrazic. Si asta pentru faptul ca chestia aia cred ca avea sani si p***.

Defapt, nu te contrazic. Parerile pot fi impartite asa ca nu am sa ma gandesc la asta.

As vrea sa ma laud catusi de putin dar din pacate nu stiu cu ce sa incep asa ca te las pe tine sa o faci. Stiu ca o sa spui despre mine ca sunt un om minunat, cu o creativitate extraordinara si cu un simt al umorului al dracu’ de bun si nerusinat. Ca sa nu mai zic de cata inteligenta dau dovada; o! dar stai! am zis ca nu o sa ma laud.

Sa stii ca pot fi si serios cand sunt neserios. Defapt daca ma gandesc bine, eu tratez cu seriozitate foarte mare neseriozitatea.

La urma urmei, traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea. Mai putin cu impozitele. Toti am vrea sa nu le platim si cu toate astea ajungem sa le  platim vrem nu vrem.

Si la spital daca ajungi ai vrea  sa nu dai spaga insa vrei nu vrei trebuie sa dai ceva ca altfel ramai fara p*** si tot nu ti se trateaza raceala.

Cu gandul ca esti o persoana inteligenta, gandesc ca prin randurile de mai sus am spus despre mine poate mai mult decat trebuia.

Daca ai fi vrut totusi si chestii de genu: ce facultate am terminat sau seminarii sau altele de genul acesta, va pot da numarul mamei mele printr-un email si va lamureste ea.

Pana atunci te asigur ca tot ceea ce citesti pe acest site sunt chestii testate de mine sau de cercetatori foarte renumiti in domeniul dezvoltarii personale.

Fii fericit caci trist ai timp sa fii cu o secunda inainte de moarte!

Numai la bine!!!