Acest mesaj trebuie vazut de catre toti barbatii! Citeste si da-l mai departe

Distribuie:

Salut Gabriel Vornicu sunt si ma bucur sa te reintalnesc pe alphaman.ro


Candva mai demult incepusem sa citesc de pe cateva situri din Romania articole despre seductie si mai ales cum sa abordez o femeie care imi place. Devenisem un fan infocat al acestora si trebuie sa recunosc ca au avut un impact extraordinar asupra dezvoltarii mele personale. Am invatat astfel pe langa sa am femeile care imi plac, sa folosesc energia sexuala si sa o transpun din dorinta de a fute in dorinta de a deveni o persoana completa, dezvoltata si un om de succes.

Barbati trezirea!

Chestia aia care va atarna intre picioare nu va permite sa va denaturati. Femeile au nevoie sa fie iubite de barbati si nu de alte femei cu cuc.  Daca ai impresia ca facand pe placul unei fete tot timpul si incercand sa fii Fat-Frumos cu floarea-n dinti care are mereu o batista sa-i stearga papucii dupa ce ea a calcat in balta o va face sa fii in ochii ei cel mai tare barbat, te inseli crunt. Poate ca se va simti “speciala”, dar asta pentru ca are papucar personal, si nu iti imagina ca valorezi mai mult decat carpa cu care ii stergi papucii. S-ar putea sa fie placut surprinsa sa te aibe sclav personal pentru ca faci pentru ea ce nu a facut nici masa, dar nu te va respecta ca pe un barbat si nici nu te va iubi ca pe unul. As vrea sa vad exceptia de la regula dar ceea ce am vazut pana acum nu ma face sa-mi schimb parerea.

Daca vrei sa ai femei sau o relatie trebuie sa intelegi ca femeia prin natura ei o sa respecte papucarul ca pe un prieten dar nu si ca pe un iubit care ii ofera protectie, iubire, siguranta si sex de calitate.

Solutia

Daca ar fi sa scriu un articol complet despre seductie ar fi practic imposibil caci sunt foarte multe de spus. Ceea ce am scris mai sus este pur si simplu un semnal de alarma la ceea ce am observat de-a lungul timpului. Daca vrei sa ai femei si sa fii iubit sincer de acestea este important sa pui mana pe carte si sa te dezvolti. Femeile sunt inebunite dupa barbati siguri pe ei si care nu umbla cu sarumana sa le cucereasca. Citeste seductie, dezvoltare personala si nu fi papucarul disponibil sa o stearga la fund crezand ca asa o impresionezi.

Pana data urmatoare tine-ti coaiele la loc de cinste si nu sterge cu ele pe jos!

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL ALPHAMAN

Fii primul care afla noutatile