Despre mine

Salutare din spatele cortinei! Eu sunt Gabriel Vornicu, autorul articolelor de pe alphaman.ro, acest formidabil blog care in 2011 mi-a oferit sansa de a aseza pasiunea mea pentru dezvoltare personala in texte educationale, texte cu impact, ce s-au dovedit pana in prezent foarte utile tuturor celor aflati in cautarea unei vieti mai bune.

A trecut foarte mult timp de atunci cand am tinut prima carte de dezvoltare personala in mana si tot ce imi mai amintesc cu exactitate este motivul pentru care am facut asta. Copilaria mea a fost foarte frumoasa cu niste parinti care s-au straduit asa cum au stiut ei mai bine sa nu imi lipseasca nimic din ceea ce aveam cu adevarat nevoie. S-au preocupat mereu asa cum au stiut ei mai bine sa fiu “mancat”, “imbracat” si “scolit”. Desigur am exagerat putin cu “scolit” caci ceea ce  am vrut defapt sa spun este ca mereu s-au preocupat sa-mi dea doua palme daca nu mergeam la scoala pentru a primi o educatie.

Din pacate educatia pe care o primesti la scoala nu este tocmai educatia de care un om are nevoie pentru a reusi in viata. Sa ai zece pe linie nu te ajuta sa faci fata provocarilor care apar de-a lungul vietii. Asa se explica de ce foarte multi oameni care au success professional nu se bucura de el si nici nu se simt impliniti cu viata pe care o duc. Timpul a trecut, la fel si perioada de scolarie in care mamica si taticul ma pupau in fundulet ca eu sa nu am lipsuri si m-am trezit cu scoala dar fara o educatie buna in ceea ce ma priveste ca persoana. Si practic cand am terminat scoala au inceput sa apara intrebari precum “Ce fac de acum?”. Se instalase nesiguranta si viata nu mi se mai parea atat de funny ca pe timpul scolii. Anxietatea era si ea pe acolo si nu stiam cum sa procedez si ce sa fac caci pana atunci viata mea era altfel. Si uite asa foarte pe scurt, cam pe atunci am inceput sa caut ce pot face sa am viata la care visez si asa am deschis prima carte de dezvoltare personala.

Dupa prima carte a urmat si a doua si a treia, iar timpul a facut din asta o pasiune. Prima motivatie pentru a citi o carte a fost faptul ca nu stiam efectiv pe ce cale sa o apuc si ma lovea anxietatea si nesiguranta atat de tare incat efectiv a trebuit sa fac ceva. Dupa prima carte am simtit ca ceea ce stiam, efectiv nu ma ajuta sa trec peste “probleme” si pur si simplu am nevoie de un restart dupa care sa pastrez din trecut doar ceea ce ma ajuta si in rest sa sterg pur si simplu tot. Am inceput sa devorez efectiv toate cartile despre care auzeam ca sunt de dezvoltare personala si mai apoi am inceput sa particip la seminarii si alte conferinte care se faceau in acest scop. Asa am descoperit Pogramarea Neuro Lingvistica (NLP) iar din acel moment efectiv nu am putut sa ma mai desprind de acest domeniu. Am urmat apoi cursurile NLP Practitioner si NLP Master Trainer in care am invatat o groaza de tehnici foarte practice, tehnici despre care am si scris cateva articole deoarece consider ca este absolut necesar sa fie cunoscute de un numar cat mai mare de oameni. La finalul acestor cursuri am simtit ca pur si simplu viata mea s-a schimbat si sunt cu adevarat un om puternic, motiv care m-a facut sa impartasesc tot ceea ce stiu cu toti cititorii alphaman.ro

Prin intermediul blogului reusesc sa fac cunoscute cele mai importante lectii pe care le-am invatat din carti, de la seminarii, de la mentorii mei, dar cel mai important lectii din propria mea viata. De aceea articolele mele preferate sunt tocmai cele pe care le scriu pe baza  experientei si mai putin din alte surse care nu sunt verificate. Asta ofera garantia ca tehnicile pe care le gasesti aici functioneaza 100%.

Iti recomand cu maxima incredere acest blog si te rog sa impartasesti cu mine parerea ta de fiecare data cand postez  ceva nou. Iti multumesc si te astept cu un feedback.

Scopul meu clar este ca ceea ce scriu sa ofere informatie valoroasa care daca este folosita si nu doar citita sa ajute pe fiecare sa descopere ca viata este usoara si placuta. Asadar daca alegi sa citesti articolele de pe acest site sunt 100% sigur ca vei descoperi “Placerea de a fi tu insuti “.

PS: Mi-ar placea sa descoperim noi scriitori care isi doresc sa impartaseasca din experientele lor. Daca ti-ar placea sa faci asta scrie-mi un mesaj si devino un membru activ alphaman.ro

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL ALPHAMAN

Fii primul care afla noutatile