Nu ti-e rusine sa te plangi?

Distribuie:

Share on facebook

Salutare !

Desi sunt atatea exemple extraordinare in jurul nostru cu oameni care reusesc sa faca lucruri memorabile chiar daca nimeni nu le da nici o sansa, inca mai aud persoane care se plang cu nerusinare de situatia lor si se considera persoane dezavantajate.

Deschide larg ochii sa poti urmari cu atentie urmatoarele videoclipuri si apoi ia o hartie si un pix caci vei avea nevoie de amandoua:

http://www.youtube.com/watch?v=ZXFGl4hC3Jg

Misto nu-i asa? Sau probabil acum te gandesti ca o fi vreun neom? Sau poate “Cum dracu face asta asa ceva cand eu nu ma pot trezi la sapte dimineata?”

Probabil se numeste VOINTA, MOTIVATIE si MUNCA, insa hai sa trecem mai departe caci acestea vor veni mai apoi de la sine.

http://www.youtube.com/watch?v=R7qT0hJPq-k

Oooo Daaaaaaa! Este posibil sa dansezi chiar si fara picioare! Misto nu-i asa? Sau oare o fi vreun alt truc magic?

Magie sau nu, hai sa-l vedem pe cel care le poate face pe toate, chiar si fara maini sau picioare:

Ce spui? Mai ai motive sa crezi ca nu poti(aici)Sau probabil ca poti suporta atat de multa umilinta incat acesti oameni pe care i-ai vazut nu te-au convins ca si tu poti sa faci lucruri extraordinare.

Si oare unde isi au locul acele limite pe care le simtim cand dorim sa facem lucruri extraordinare? Or fi aceste limite reale? Sau de cele mai multe ori consideram ca nu putem doar pentru faptul ca altii ne-au repetat in continuu ca e imposibil?

Oare pana acum nu ti s-a parut imposibil ca cineva sa cante la pian atat de frumos doar cu picioarele? Sa danseze atat de bine doar cu mainile si sa joace golf, sa pescuiasca si sa inoate plus multe altele un om care toata viata lui a trait fara maini si picioare?

Care o fi secretul? Au puteri paranormale? Eu cred ca da!

Si cred asta caci toti avem puteri paranormale. Noi toti putem face mai mult decat ne imaginam ca putem face. Si daca acei oameni cu dizabilitati pot atat de multe, oare cat putem face noi ceilalti? Cate lucruri extraordinare ? Ce viata minunata si plina de bucurie putem avea?

Foaia despre care iti spuneam la inceput acum rupe-o in doua. Scrie pe o bucata tot ceea ce crezi ca te impiedica sa faci lucrurile pe care ti le doresti sa le faci. Acum du-te la baie, arunco in veceu, pisate si cacate pe ea apoi trage apa si spune-ti s-au dus. Si s-au dus scuzele si limitele iar acum te poti apuca de treaba. Scrie pe cealalta bucata de hartie ce vrei sa realizezi si pune-te pe treaba.

Iar acum, deoarece ai vazut acele video-uri, stii ca limitele sunt doar niste scuze penibile pe care tre sa te caci.

Prin urmare  iata doua persoane care se pisa pe limite si ne surprind din nou:

http://www.youtube.com/watch?v=z0MejWa_5vs

Asadar,

Gabriel VORNICU

Sunt, iar tu om extraordinar!

 

 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL ALPHAMAN

Fii primul care afla noutatile